Voor meer informatie of vragen mail naar info@sundara.nl
Eline (gastronoom-sommelier) en Sundara organiseren wijnproeverijen voor particulieren en zakelijke klanten.
Dit kan een kennismakingsproeverij, personeelsuitje, een wijncursus, een wijn/spijs-proeverij, een wijndiploma of gewoon een leuke thema-proeverij zijn. Op lokatie of bij ons in het proeflokaal, eventueel met hapjes. Alles is mogelijk.
Neem direct contact op met Eline op.
wijnproeven

Wijnproeven op locatie

In samenwerking met Eline Gerritsen – gastronoom sommelier – organiseert Sundara wijnproeverijen, wijncursussen, wijnfeesten, personeelstrainingen en personeelsuitjes. Dit kan zowel op lokatie als in ons proeflokaal.

wijnproeven2

Wijnproeven in huis

In de kelder van Sundara, onder de wijnopslag, hebben we een gezellig proeflokaal. Hier geven we cursussen, wijnproeverijen, feesten etc. We hebben ruimte voor tientallen bezoekers met ongeveer 25 zitplaatsen. Uiteraard hebben alles in huis voor wijnactiviteiten met eventueel catering.
Vraag vrijblijvend informatie aan of maak een afspraak en kom eens kijken!
Eline website

Eline is een enthousiaste, vakkundige, verfrissende en gepassioneerde gastronoom-sommelier. Al op jonge leeftijd werd ze tijdens haar vakanties in Frankrijk geïnspireerd door de uitgestrekte wijngebieden. Na een studie horeca ondernemer-manager, jaren werken in een horecazaak van Den Blijker in Amsterdam en de studie tot gastronoom sommelier, deelt ze nu haar passie en kennis over wijn. En hoe! Haar spontaniteit en enthousiasme zijn aanstekelijk. Over wijn wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar je wilt toch vooral weten wat je lekker vindt, welke wijnen bij welke gerechten passen en hoe je de juiste keuze maakt uit al die verschillende etiketten?
Eline organiseert gezellige en toegankelijke wijnavonden en weet op een natuurlijke manier juist die informatie over te brengen die je nodig hebt.
Neem contact op met Eline

slider
slider2
Proeflokaal
sundara-home-4
sundara-home-8
Wijnproef