Voor meer informatie of vragen mail naar info@sundara.nl

Ben je ondernemer en overweegt je om duurzame, biologische, biodynamische, veganistische, sulfietvrij en/of fair trade wijn te schenken? Wij laten je graag kennis maken met onze dranken.
Vraag een zakelijke catalogus aan.
Of mail direct en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingsproeverij.

Wasven: Gasterij in ’t Ven

Eindhoven

Gasterij in ’t Ven
Gasterij ‘t Wasven is de naam van het restaurant van de Wasvenboerderij, een schitterend gerestaureerde langgevelboerderij op een prachtige, rustieke plek in Tongelre.
De Wasvenboerderij is ook een stichting met als doelstelling “het duurzaam exploiteren van de horecavoorzieningen in en rondom de Wasvenboerderij.” Onder duurzaam exploiteren verstaan wij het bevorderen van het gebruik van ecologische producten, het stimuleren van de betrokkenheid met de omgeving en het streven naar winst als middel om maatschappelijke doelstellingen te realiseren.
De Gasterij gebruikt zoveel mogelijk dagverse groenten en kruiden uit de eigen biologische Wasventuinderij. Daarnaast worden producten uit de directe omgeving betrokken, liefst rechtstreeks van de boer, maar anders via fairtrade-organisaties. En alles biologisch, dus smaakvol!
De dagelijkse leiding is in handen van een professioneel team van koks en bedienend personeel. Naast de vakmensen werken er in de Gasterij ook mensen met een verstandelijke perking, zowel in de keuken als in de bediening.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs om de sfeer en het eten te proeven!

Restaurant De Sjalot

Nijmegen
Restaurant De Sjalot
Wat in 2011 is begonnen als woordgrapje, is nu uitgegroeid tot een succes in Nijmegen. Zelfs mensen uit de rest van ons land weten ons inmiddels te vinden en te waarderen. 2011 is het jaar dat het idee voor Restaurant de Sjalot is ontstaan. In 2012 openden wij voor het eerst onze deuren. Het luxe uitje slaat op de Sjalot, dat is een luxe uitje. Het eten bij Restaurant is ook een ‘luxe uitje’. Daarnaast komt onze liefde voor het zelf verbouwen hier mee naar voren. De Sjalot is een veel gebruikt product in onze keuken die de basis vormt voor de sauzen, bouillons en salades die wij maken. De klassieke Franse kooktechnieken worden gecombineerd met de Arabische technieken waardoor er iets nieuws en unieks ontstaat. Slow cooking technieken met producten van onze eigen moestuin (500m2) in Valburg zijn vanuit een pioniers visie geïmplementeerd. Met de juiste keuken brigade die smaken ontwikkelen en grenzen laten vervagen door de culturele eet aspecten met elkaar te verbinden en te komen tot iets nieuws. Iets nieuws dat nog altijd in ontwikkeling is en die ontwikkeling zal altijd blijven doorgaan.
Met iedere drie maanden een nieuwe kaart met nieuwe seizoensgebonden gerechten. Een kleine kaart om de kwaliteit altijd te kunnen garanderen. 
Een kaart met bijzondere biologische wijnen, heerlijke thee ceremonies en huisgemaakte limonades. Waarbij de gastheren en gastvrouwen je een fijne avond laten beleven met de verhalen die zij weten te vertellen over onze producten. Waarbij de wijnproeverijen rijkelijk vloeien en jij als gast in de watten wordt gelegd.

Eeterij H’eerlijk

Wageningen

Eeterij H’eerlijk
Sinds 1 augustus 2007 is onze Eeterij geopend aan de Heerenstraat 47 in Wageningen. H’eerlijk kookt met biologische producten (al ons vlees, groenten, fruit, zuivel, koffie, thee en wijnen zijn 100% biologisch) en merendeels zijn deze van lokale leveranciers.
Daarnaast kopen wij altijd verantwoord vis in volgens de VISwijzer Goede Vis.
Biologisch betekent eigenlijk niets anders dan gezond en bewust, voor mens, dier en milieu. Geen chemische bestrijdingsmiddelen, geen kunstmest maar ook geen antibiotica en hormonen voor dieren. Maar ook: meer bewegingsvrijheid voor de dieren en bijvoorbeeld minder uitputting van de grond.
We koken niet alleen biologisch uit overtuiging maar vooral ook omdat het veel lékkerder is. Aan de gerechten wordt dan ook niet teveel geknutseld zodat de pure smaken goed tot hun recht komen. Daarbij gaan we zoveel mogelijk met de seizoenen mee, eigenlijk allemaal puur natuur(lijk) dus, iets dat gelukkig weer helemaal terugkomt.
Een greep uit onze belangrijkste leveranciers: De Hoge Born (groenten, fruit, zuivel), Groene Weg en Ecofields (vlees), Sundara (wijnen), Heinen Koelewijn (vis) en Illimani (koffie).

Cafe de Blaauwe Hand

Nijmegen
Het oudste café van Nijmegen sinds 1542.
In ons prachtig gerestaureerde, historische café kunt u genieten van een uitgebreide bier en wijnkaart, onze fijne keuken, onze spraakmakende chocoloademelk.
In ons café kunnen jullie genieten van een geweldige historische ambiance, goede service en een keur aan kwalitatief hoogwaardige dranken en spijzen. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant ademt alles historie, achter de schermen echter maken wij gebruik van de modernste en “state of the art” tap- en bereidingstechniek.
Zoals onze fustenkoeling, de wijnklimaatkast en onze compacte moderne frisse keuken.
Verder beschikken wij over een prachtig schaduwrijk terras waar het, mits de temperatuur het toelaat, goed toeven is met uitzicht op fraaie historische huizen en de Sint-Stevenskerk.

Café de Plak

Nijmegen

Café de Plak
Café de Plak is een collectief eetcafé met een betrokken en eigenzinnig karakter en is elke dag geopend vanaf 12:00 uur.
Je kunt er in een ongedwongen sfeer goed eten en drinken tegen een vriendelijke prijs.
Lunchen is mogelijk van 12:00 tot 16:00 uur, ’s avonds is onze keuken geopend van 17:30 tot 21:30 uur.
Wil je iemand een etentje cadeau doen, dat kan met onze eetbonnen.
Reserveren kan alleen voor groepen van 10 tot 30 personen in de speciaal daarvoor bestemde ruimte in de kelder. Deze kun je ook afhuren voor het geven van een feestje. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Conscious Hotels

Amsterdam
Conscious Hotels strive to be as green, sustainable and eco-friendly as possible. But they’re more hip than hippy. And by hip we don’t mean our staff are too cool to answer the phone.   You might not even notice some of our ‘green’ sustainable decisions because we just quietly get on with being kind to the planet in the background. We think you’re okay about that. We offer you a few choices that might even make saving the planet fun (yes, fun, imagine that). And keep you healthy.   Hip, friendly, green & fun.

Cafe Trianon

Nijmegen
Café Trianon
Trianon is meer dan een sfeervol café in Nijmegen Oost: ‘s ochtends met een kopje koffie de krant lezen, ‘smiddags lunchen, ‘s avond borrelen en dineren en ‘s avonds dansen of concerten bijwonen. In Trianon loopt alles door elkaar heen, en dat geeft het zijn unieke sfeer.

Cali

Nijmegen

Cali

Wij zijn woensdag t/m zondag vanaf 12.00 open voor lunch, koffie, (speciaal)biertjes, biologische wijn, tequila, grote & kleine happen. Alles van de kaart is de hele dag te bestellen, ook als avondeten. Dan bestel je meerdere happen om te delen met je gezelschap, of je neemt een CALI Maaltijdplank voor € 12,50 pp, vol met lekkere warme & koude hapjes. De ‘grote’ keuken sluit om 23.00, kleine hapjes zijn nog tot een half uur voor sluit te bestellen.
Onze producten zijn deels biologisch en grotendeels van lokale leveranciers. Zo halen we de kaas bij kaashandel De Wit, het vlees bij groene slager Het Vleeschlokaal en wordt onze koffie gebrand in Nijmegen door de mannen van Blommers.

Conscious Hotels

Amsterdam
Conscious Hotels strive to be as green, sustainable and eco-friendly as possible. But they’re more hip than hippy. And by hip we don’t mean our staff are too cool to answer the phone.   You might not even notice some of our ‘green’ sustainable decisions because we just quietly get on with being kind to the planet in the background. We think you’re okay about that. We offer you a few choices that might even make saving the planet fun (yes, fun, imagine that). And keep you healthy.   Hip, friendly, green & fun.
Leverencier

© 2016 Sundara · Website built by Base Media.