Voor meer informatie of vragen mail naar info@sundara.nl

Kies eens voor een mooie, duurzaam en stijlvol cadeau. Of je nu één fles wijn voor een goede vriend(in) of relatiegeschenken voor je hele bedrijf: Sundara heeft keuze uit meer dan 150 verschillende soorten wijn, likeur en sterke dranken en eventueel in verschillende kistjes, doosjes, zakje. Je stelt zelf je cadeau samen, maar uiteraard helpen wij ook graag. Gewoon thuisbezorgd of direct verstuurd naar jouw vriend(in) of zakenrelaties. Of je nu één wijnkistje of honderden relatiegeschenken besteld, wij leveren met uiterste zorg uw pakketten door de hele wereld.
geschenk2

1-vaks wijndoosje

Een mooie biologische wijn, likeur of sterke drank in een doosje van Het Dozenfabriekje is een prachtig en stijlvol cadeau. Deze unieke en handgemaakte wijndoosjes worden speciaal voor Sundara gemaakt.
Kies zelf een geschikte wijn, likeur of sterke drank uit om het doosje te vullen. Je kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen.
In het doosje past ook een Champagnefles.
geschenk

1-vaks fsc-schuifkistje

Een mooi, stijlvol en traditioneel cadeau: een mooie wijn in een kistje. Maar natuurlijk wel een biologische wijn in een kistje van hout met een FSC-keurmerk. Duurzaam en traditioneel dus en elke wijn uit de website kan er in.
geschenk3

2-vaks fsc-schuifkistje

Alle kistjes en doosjes zijn er ook in 2-vaks, 3-vaks en nog veel meer, tot en met 12-vaks.
Ook zijn er kistjes die dichtgespijkerd worden.
Uiteraard kunnen wij in overleg ook andere producten toevoegen of een kaartje. Vrijwel alles is mogelijk al vanaf 1 kistje.